До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Guzema Jewelry і Gunia Project випустили колекцію до Дня Незалежності України

Два сильні українські бренди — Guzema Jewelry і Gunia Project — представляють першу спільну колекцію. Її автори — жінки, і присвячено її теж жінкам. Називається вона "Незалежна" і покликана продемонструвати, що сучасні українки — сильні, незалежні, здатні брати на себе відповідальність і ухвалювати рішення. Вони — серце нашої країни, яка всього за кілька тижнів святкує свій 30-річний ювілей.

"Саме така героїня надихає наш колектив і нас особисто, тому ми ставимо собі за мету підтримувати жінок", — розповідають засновниці Gunia Project Наталя Каменська та Марія Гаврилюк. Впізнаваним елементом спільної колекції стала квітка, віднайдена на рушниках з різних куточків України XIX і XX століть. Спрощені візерунки стали основою для головних дизайнерських елементів, лаконічність форми підкреслює символічне навантаження колекції, що є сучасною інтерпретацією традиційної української культури.

Реклама

"Gunia Project — єдиний український бренд, який представляє дуже широку лінійку — від кераміки й художнього скла до текстильних виробів і предметів інтер’єру. Водночас усі вони асоціюються з нашою українською айдентикою та тісно пов’язані з нашим культурним кодом як нації, — коментує співпрацю засновниця й креативна директорка Guzema Fine Jewelry Валерія Гузема. — Колекція вийшла чистою і змістовною. Кожен її елемент має історичну глибину. Нам важливо було це зберегти".

Ювелірна колекція із жовтого золота доповнена спалахами кольору: рожевого опалу й бірюзи. У майбутньому "Незалежна" поповнюватиметься іншими відтінками коштовного каміння. Одні з ключових прикрас колекції — каблучка і чокер, дизайн яких створено на мотиві перехресних стежок, кольє з тонких ланцюжків, а також квітчасті орнаментальні й мінімалістичні сережки та кафи. До того ж їх можна буде придбати в будь-якій комплектації — як парно, так і індивідуально. Є в колекції й спеціалітети Gunia Project — шовкова хустка з квітчастим орнаментом і свічка з новим ароматом.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.