До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мода та релігія: тема нової виставки Інституту костюма

За інформацією інсайдерів, наступною темою основний виставки наступного року (тієї, самої в честь якої проходить найвідоміший огляд модного вбрання на знаменитостях – бал Met Gala) стане мода і релігія. В Інституті костюма цю інформацію ще не підтвердили, але робота вже почалася.

Jean Paul Gaultier Couture весна-літо 2007

Серед героїв — плеяда європейських дизайнерів: Жан Поль Готьє, Джон Гальяно, Рікардо Тіши, Доменіко Дольче і Стефано Габбана, Джеремі Скотт. Надихатися релігійними образами дизайнери любили в усі часи. У цьому році Пьєрпаоло Піччолі під час роботи над колекцією откутюр Valentino "проводив лінію між поняттями священного й ритуального в церкві", а на своєму шоу Прабал Гурунга у вересні 2015 року вивів на подіум справжнього буддистського монаха.

Реклама
Dolce & Gabbana осінь-зима 2013 Ready-to-Wear

Попередня експозиція Rei Kawakubo/Comme des Garçons закриється 4 вересня, а виставка "Мода і релігія" традиційно відкриється у травні.

Читайте також:

Відкритий архів: нова колекція Helmut Lang

Що потрібно знати про фотографиню Нен Ґолдін

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.