До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мистецтво подорожувати: нова колекція Louis Vuitton Cruise 2025

Louis Vuitton протягом десятиліття влаштовували покази в архітектурних дивах по всьому світу. Цього року дизайнер Ніколя Гескʼєр вибрав Барселону та парк Гуель — архітектурну утопію, створену Антоніо Гауді. Тепер цей громадський сад, який внесено до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, став однією з головних туристичних пам’яток Барселони. Нова колекція Louis Vuitton Cruise 2025 була натхнена іспанськими символами і демонструвала захоплення культурою Іспанії.

Реклама

"Я хотів виказати свою повагу Іспанії, — прокоментував Геск’єр. — Мені подобається, що ця країна ґрунтовна, строга — і водночас вона про свободу, молодість, екстравагантність". Колекцію відкрили переважно нейтральні вбрання, які моделі носили з солом’яними капелюхами гаучо. За словами дизайнера, перший і третій образи нової лінійки були створені на основі традиційної сорочки моряка (зверніть увагу на їхні великі коміри), проте широка лінія плечей та силует перевернутого трикутника запозичені з 1980-х років.

Утім, під кінець колекції строгі сукні-пальта замінили шовкові спідниці з пишним драпіруванням, топи, блузи і штани: їхні віртуозно зібрані складки натякали на традиційне іспанське вбрання. Також можна було побачити високі шкіряні чоботи для їзди верхи і туфлі з манжетами зі штучного хутра, горошковий принт і рюші.

Деконструйована біла мереживна спідниця була доповнена гачками в стилі іншого іспанського дизайнера Пако Рабанна. Близький друг Геск’єра Жульєн Доссена, який зараз займається дизайном Rabanne, був на показі разом із амбасадорками Louis Vuitton — акторками Дженніфер Коннеллі, Реджиною Кінг і Софі Тернер.

Інші елементи гардероба, як-от шовкові та вовняні сукні, які дизайнер занурював у окріп, щоб тканина збіглася, — з'явились у колекції завдяки тяжінню самого Геск’єра до експериментів із матеріалами та їхньою обробкою.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.