До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Світ дикого заходу: колекція Versace Resort 2020

Нову круїзну колекцію Донателла Версаче присвятила королевам родео – сексуальним жінкам, яким близький дух пригод.

Versace Resort 2020

Міфологія американського Заходу була однією з улюблених тем Джанні Версаче, брата Донателли. 1992 року він потрапив у заголовки газет з колекцією, присвяченою ковбоям і пастухам, які в його баченні постали в шипованих вбраннях з чорної шкіри, з трансгресивними відсиланнями до бондажу. Донателла ж зайнялася завоюванням нових територій у зв'язку з розширенням компанії, що очікує Versace після того, як бренд 2018 року придбали Capri Holdings.

Реклама
Versace Resort 2020

Коди Будинку Versace – це яскраві, впізнавані символи: медальйони з головою медузи, шпильки, величезні пряжки, мотиви бароко, сексуальна інсинуація чорного кольору. Всі вони присутні в колекції Resort 2020 року, відфільтровані через поп-культуру і об'єднані навколо структурованого силуету 1980-х років.

Versace Resort 2020

У новій круїзній колекції багато моделей з широкими плечима з підкладкою, а також акцентів на зав'язки, які трапляються як в топах, так і в серії асиметричних шовкових суконь. За ковбойську частину колекції відповідають денім та вироби із замші, в характерних для регіону чорних і шоколадних відтінках.

Versace Resort 2020

Принти, що є одним з визначальних візуальних складових Versace, щедро представлені у вигляді tie-dye, з тваринними візерунками або в стилі бароко. Врівноважують цей витончений візуальний достаток чорні сукні, представлені в найрізноманітніших формах – від асиметричних до більш структурованих і сексуальних версій з викотом у формі серця і плечима у стилі 1980-х.

Переглянути всю колекцію Versace Resort 2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.