До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Michael Kors купили Versace

Офіційно підтверджено, що Michael Kors Holdings Ltd. купив італійський Будинок Versace, заснований покійним Джанні Версаче 1978 року за 2,12 мільярда доларів. Холдингова компанія Michael Kors буде перейменована в Capri Holdings Limited після остаточного переходу Versace.

Донателла Версаче

"Це дуже цікавий момент для сім'ї Версаче, – прокоментувала Донателла Версаче в заяві, – минуло більше 20 років з тих пір, як я взяла на себе компанію разом з братом Санто і донькою Алегро. Я пишаюся тим, що Versace залишається дуже сильним брендом як в моді, так і в сучасній культурі. Versace є не лише синонімом власного знакового і безпомилкового стилю, але і дає всеосяжну різноманітність і можливість людям виражати себе. Санто, Аллегра, і я визнаємо, що цей крок дасть Versace змогу повністю реалізувати свій потенціал".

Реклама
Жизель Бюндхен в рекламній кампанії Versace весна-літо 2018

Сім'я Versace збереже свою роль в компанії, а Донателла зберігає її посаду креативного директора. Генеральний директор Versace, Джонатан Акеройд, продовжить керувати командою Versace. Придбання є останнім у недавній хвилі консолідації галузі, в результаті якої Ermenegildo Zegna придбав Thom Browne, а група Puig взяла контрольний пакет акцій Dries van Noten. З придбанням Versace Capri Holdings Limited розширює свій міжнародний профіль, після покупки минулого року Jimmy Choo за 1,2 мільярди доларів. Це ще не американський колега LVMH і Kering, але шлях обрано правильний.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.