До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Man for love: запуск чоловічої лінії FROLOV

2018 року бренду FROLOV виповнюється п'ять років, до цієї дати в бренді вирішили підготуватися ґрунтовно запустили чоловічу лінію. В основі її ДНК вже впізнавана концепція intelligent provocation, проте розкрита вона з використанням нових інструментів.

Об'єкт натхнення для нової колекції FROLOV man for love, чоловік, в якого хочеться закохатися. Він стриманий і суворий, рішучий у своїх діях і готовий відповідати за кожне слово, моментами консервативний, але, при цьому, в ньому таїться ніжність, чуттєвість і гримуче полум'я всередині, а його сексуальність справжня, без вдаваності і фальші.

Реклама

Саме тому для зйомки лукбука запросили не модель, а реальну особу Стаса Буденного. Фотограф і товариш бренду, Роман Хімей зобразив його в інтер'єрах нового київського готелю Bursa на Подолі в компанії дівчат. ВІд сьогодні і до 26 червня колекція представлена в паризькому шоу-румі Dear Progress.

<b>фролов муж линия</b>

Credits:

photo: Roman Himey

man: Stas Budonny

women: Ksenia Bilyk @Cat-b, Lena Beshuk @FACES

style: Tanya Nemchenko

production: Anna Lukashevich

assistant: Yelyzaveta Polych

post-production: Vlad Dmytriv

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.