До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: 5 особливих подарунків для самої себе

Коли до Нового року залишилися лічені дні, подарунки найулюбленішим людям куплено, а донати на благодійність надіслано — можна подумати й про себе. Ми вибрали п’ять подарунків, якими можна себе потішити, а заразом і підтримати українську економіку. Всі вони Made in Ukraine.

Казкові вбрання MALVA FLOREA

Надихаючись красою жіночих форм і загадковістю казкових персонажів, дизайнерка Мальва Вербицька створює ідеально скроєні сукні з несподіваними поєднаннями матеріалів. Цього разу її тонка гра з формами й текстурами продовжилася в лінії вже знакових для бренду предметів вечірнього гардероба у формі квітів: сукнях, кроп-топах та аксесуарах, викладених з кількох шарів кришталевої сітки. "Створюючи її, ми з командою уявляли, як проведемо ту саму ніч: хтось із родиною в Україні, хтось за кордоном, а хтось через зум, але одне я знаю точно — ми усміхатимемося, обійматимемо близьких та сяятимемо незважаючи ні на що!" — коментує дизайнерка Мальва Вербицька.

Реклама

Білизна FOX LINGERIE

Український бренд Fox Lingerie представив зимовий кампейн та пропонує у святкові дні вбиратися в ошатну білизну, ефектні боді чи доповнювати образ корсетом. До зимової колекції ввійшли нові комплекти й боді, а також бестселери бренду: білизна з делікатним мереживом і сіткою чорного й аквамаринового кольору, чорно-білий корсет із сіткою та прозорий білий. Сяяти в новорічну ніч можна в комплекті із зірками з каміння або одному з нових боді. Вони стануть основою для святкового образу завдяки особливим деталям — вирізам, вставкам та знімним рукавичкам. Боді можна поєднувати зі спідницею міні, міді чи широкими штанами, але в будь-якій комбінації це буде безпрограшний варіант.

Прикраси LOGVIN

LOGVIN — український бренд прикрас таємничих сенсів випустив нову колекцію "Скарб" спільно зі Скарбницею Національного музею історії України. Натхненням та основою колаборації став Мартинівський скарб — один з найвідоміших антських скарбів, що належать до доби "ранніх" слов’ян (VI—VII століття) та періоду заснування Києва. 89 знахідок зі скарбу зберігаються в Скарбниці, а ще 27 — у Британському музеї. "Ця колекція для нас є справжнім викликом, адже ми не тільки вперше об’єдналися з великою інституцією та переосмислюємо один з найвідоміших скарбів, знайдених на території України, а й маємо велику культурну та благодійну мету. В умовах війни, коли ворог поширює наративи про те, що української культури й історії не існує, знищує історичні пам’ятки та спустошує музеї — ця колекція набуває особливого значення. Завдяки аукціону та відрахуванню 15% прибутку від цієї колекції ми збираємо кошти для зацифрування та каталогізації культурної спадщини музею". І коли як не перед Новим роком додати до своєї колекції такий скарб і заразом зробити добру справу для підтримки української культури.

Піжама ROOMMATE

Український бренд ROOMMATE, місією якого є розвиток культури домашнього одягу, напередодні свят випустив нову колекцію затишних піжам, в яких точно буде приємно провести цю зиму. Основним інсайтом колекції стало те, що кожна дівчина хоча б раз у житті позичала домашній одяг у свого хлопця. "В одязі наших чоловіків ми часто почуваємося особливо захищеними й сексуальними. Спираючись на це, команда ROOMMATE розробила серію домашніх комплектів, частина яких пасуватиме як хлопцям, так і дівчатам. Це речі, якими можна мінятися, які можна позичати й носити по черзі. Це одяг, який має об’єднувати та зближувати пари в цей складний період", — розповідають представники бренду.

Взуття KACHOROVSKA

Ще з часів серіалу "Секс і місто" дівчата знають, як лише одна пара взуття може поліпшити настрій та піднести самооцінку на новий рівень, змусивши очі сяяти. Український бренд KACHOROVSKA створив саме таке взуття. Чи це будуть сатинові босоніжки з камінням, чи сяйливі стрейчеві ботильйони — вибір за вами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.