До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: найкрасивіші святкові прикраси від українських брендів

Прикраси – головні помічники у створенні святкового образу. Саме завдяки ним можна без слів гучно висловити почуття або показати підтримку. Vogue.ua зазирнув у колекції українських ювелірних брендів та зібрав найошатніші вироби, на які варто звернути увагу.

ZARINA

Напередодні свят ювелірній Дім ZARINA представляє святкові оновлення колекцій Fresky та Glacier та запускає ініціативу "Підсвічуй цінність" у колаборації з благодійним фондом Energy Act for Ukraine Foundation. Обидві лінійки — ювелірна ода символізму, чесні та сміливі. Чорні діаманти в прикрасах колекції Fresky розповідають близьку кожному українському серцю історію. Вироби колекції Glacier всипані кольоровими каміннями, це симфонія відтінків мультисапфірів та міксу рожевого та білого золота. 10% коштів, отриманих від продажів по 23.01.2023, ZARINA передадуть до Energy Act for Ukraine Foundation з метою обладнання шкіл та лікарень України спеціальними сонячними електростанціями з системами накопичення енергії.

Реклама

GUZEMA JEWELRY

Український ювелірний бренд Guzema Fine Jewelry випустив новий кампейн, у якому зображена історія базових прикрас, що є невіддільною частиною життя кожної людини. Рекламна кампанія "розповідає" історії, які сталися у 2022-му, за допомогою рук. Створювати приємні спогади стало необхідністю, а подарунки "на пам’ять" набрали нового сенсу. До колекції Timeless Beauty увійшли каблучки та браслети, виготовлені з різноманітних матеріалів.

SOVA

Ювелірний дім SOVA презентував новорічну колекцію прикрас під назвою GARDEN, яка поєднала в собі п’ять видів мінералів різної огранки — топаз, аметист, цитрин, хризоліт і морганіт. До нової лінійки увійшло каміння трендових кольорів, якому ювеліри надали сучасної форми. Кожна вставка має лаконічні фігурні касти, завдяки яким арт-команда SOVA підкреслила унікальність форми кожного мінералу. Каблучки, сережки, кольє та браслети виконані з жорсткої основи та рухливих елементів, за допомогою яких можна регулювати розмір та довжину.

Motrych Studio

Молодий та амбітний бренд Motrych Studio створює прикраси, які можна передавати своїм дітям та онукам у спадок чи продавати як реліквії на вінтажних ринках у майбутньому, саме тому велику увагу приділяють якості матеріалів та копіткому виконанню. До першої капсули увійшла одна особлива прикраса — брелок з уламків першого ворожого літака-винищувача, що був збитий над Харковом 6 березня. Усі виручені кошти з брелків бренд передасть у фонд Shields, який з перших днів війни допомагає українським військовим, зокрема, 92-й бригаді та фонду VSIMDIM. В колекції бренду також є кафи, чокери, браслети, каблучки та моносережки.

Rockah

Колоритний та яскравий бренд Rockah представив колекцію BLAGO, натхнену українською символікою та метафоричним поверненням додому. Форма купола, що стала характерною рисою колекції, є символом неба та ангелів. Він об’єднує, дає захист і притулок. Вода та вогонь — дві стихії, які вічно протистоять — нарешті поєднуються й об’єднуються, демонструючи притаманні суперечності матеріального світу. Яблуневий хрест уособлює воскресіння, відродження та вічне життя.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.