До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Любіть Україну: колекція BEssARION осінь-зима 2023/2024

За понад рік повномасштабної війни BEssARION провів перший показ в Україні. Команда бренду, організувала шоу просто неба, на території культурного простору "Арсенал XXII".

Реклама

Нова колекція BEssARION — це тотальне самовираження й донесення власної позиції. Кожна річ — інструмент, завдяки якому суспільство може почути ваш голос. У колекції багато символів, які уособлюють Україну. Темні кольори додають драматичності й підкреслюють особливий дух і атмосферу. Серед тканин — матеріали, які використовують у military-одязі, екошкіра, плащівка та важкий шовк.

Шоу відкривав образ, в якому на торсі моделі був написаний вірш "Любіть Україну" Володимира Сосюри.

Попри повітряну тривогу, що почалася за тридцять хвилин до показу, та дощ, що почався за декілька хвилин після тривоги, команда провела шоу (одразу після закінчення тривоги), чим показала свою позицію стійкості та незламності. При вході гостей зустрічав брендвол, де Бессаріон розповів свою історію, історію кохання до України.

Фото: Саша Мазур, Serge Bazilik

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.