До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Естетика тілесності: колекція Anna October весна-літо 2021

Під час пандемії особливо важливо дбати про себе та свій комфорт. Саме тому дизайнерка Анна Октябрь не припиняє досліджувати тему жіночого тіла, фокусуючи увагу на естетиці тілесності й відчуттях ніжності та свободи. У колекції Anna October весна-літо 2021 вперше представлено спідню білизну як самостійну частину образу. Її лаконічні форми й увага до деталей уособлюють високу естетику побуту, яку транслює бренд. "Створюючи білизну для нової колекції, мені хотілося додати натхнення й краси в повсякденність жінок", — каже Анна.

Anna October

Крім спідньої білизни, до колекції ввійшли: драповані сатинові топи, обтислі сукні з глибоким викотом на спині й білизняними елементами, шовкові спідниці довжини міді, декоровані звабливими вирізами на талії, і затишні вовняні кардигани. У колекції переважають такі відтінки, як порцеляновий білий, кремовий, пилова троянда, а розставляють акценти теракотовий і небесно-блакитний.

Реклама
Anna October
Anna October
Anna October

У межах переходу до етичного виробництва колекція була створена на 70% з дедстоків (випущених раніше речей, які так і не знайшли свого покупця), а кардигани вив’язали вручну українські майстри. Для бренду важливо зберігати традиції ручної майстерності та підтримувати жінок у важкі часи. Більше образів з нової колекції Anna October весна-літо 2021 дивіться в нашій галереї.

<b>лукбук Anna October весна-лето 2021</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.