До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкраща з найкращих: Кендалл Дженнер – нове обличчя Reserved

Польський fashion-ритейлер Reserved все голосніше заявляє про себе у світовому масштабі. Обличчям його нової осінньо-зимової колекції стала Кендалл Дженнер – одна з найбільш затребуваних і популярних моделей останніх кількох років.

Reserved осінь-зима 2019/2020

Кендалл Дженнер – дівчина, за якою тільки в Instagram стежать понад 115 мільйонів читачів, а бренди змагаються за право працювати з нею. Команда Reserved вирішила розкрити акторський талант Дженнер – запропонувала їй приміряти в осінньому кампейні образи видатних зірок італійського кінематографу. Вдалося атмосферно і навіть сюрреалістично.

Реклама
Reserved осінь-зима 2019/2020
Reserved осінь-зима 2019/2020

Так, у спеціальному мініфільмі Reserved, який зняв режисер Гордон фон Штайнер, Кендалл Дженнер то перевтілюється в італійську аристократку, то приміряє роль юної бунтарки, то несподівано перетворюється на русалку, що плаває у величезному акваріумі.

Допомагає їй у цій грі осінньо-зимова колекція Reserved, за допомогою якої можна приміряти і чуттєвий образ Софі Лорен з фільму "Шлюб по-італійськи", і зухвале вбрання зі стрічки "Леон", завдяки якому свого часу в юну Наталі Портман закохався весь світ.

Reserved осінь-зима 2019/2020

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.