До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Льон — король літа: нова колекція Atelier Handmade

Український бренд Atelier Handmade продовжує вивчати льон і його властивості з усіх сторін. Для засновниці бренду Анастасії Єршової льон давно вже не просто модний матеріал, а цілий всесвіт, що заслуговує на ще більшу увагу. У новій колекції бренд вкотре демонструє, чому саме льон король літа.

Реклама

"Для мене льон ніколи не був скороминущим трендом. В Atelier Handmade ми вже багато років з ним працюємо, бо саме льон — це перший крок до формування екологічного підходу у формуванні гардеробу. Не всі знають, але льон дуже елегантно старішає, з кожним разом стає м'якшим і податливішим, дарує максимальну свободу руху і дає нашій шкірі дихати, — розповідає Анастасія Єршова. — Ще дуже важливо, в яких умовах вирощується волокно, переробляється у тканину, а згодом перетворюється на одяг. Кожен виріб Atelier Handmade створюється вручну нашими майстринями і доповнений ручною вишивкою "loved" саме для того, щоб власниця відчувала унікальність та турботу, з якою ми створюємо одяг для неї. Я впевнена, що наш продукт не тільки не шкодить екосистемі, але є ще й корисний для людей. Ми навмисно постійно не змінюємо дизайн, щоб не формувати швидкоплинні тренд, але залюбки додаємо нові кольори, на які надихає нас природа. Замість трендів нам важливо вкладати у кожний виріб головний меседж, що має надихати кожну людину на добробут — як власний. так і всесвіту".

Окремий напрямок роботи Atelier Handmade — вивчення цілющих властивостей льону, який відомий своєю зносостійкістю і міцністю, гігроскопічністю та повітропроникністю, екологічністю й антисептичними властивостями. Крім того, льон сприяє інтенсивнішому кровообігу, стимулюванню організму і зменшенню його втомлюваності. Лляний одяг дійсно допомагає відновити імунну систему і навіть оберігає людину від неврозів та тривожності, що сьогодні особливо актуально.

Цю ідею повного єднання із собою та природою підтримує і дизайн нової колекції — позачасові силуети, які не втрачають своєї актуальності, і нехімічне фарбування. Бренду важливо показати, що одяг — це наше продовження та ще один зв'язок із живим світом навколо.

Так, у новій колекції Atelier Handmade можна знайти фірмові сорочки з тендітною вишивкою рішельє, яка створюється в київському ательє марки, елегантні штани-палаццо, сукні з відкритою спиною та розслаблені сети з туніками. Серед нових кольорів — натуральний світло-сірий та ніжно-рожевий, у яких поєднується природна м’якість та відчуття безтурботності, так потрібне нам всім сьогодні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.