До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Легкість буття: Chloé весна-літо 2018

Запрошення на дебютне шоу Наташі Рамсей-Леві для Chloé було надіслане в сірниковій коробці, колись давно дизайнер їх колекціонуваоа. "Я хотів показати Chloé в різні періоди часу. Це своєрідна мозаїка, настільки багато різних зображень, зібраних разом", – розповідала Рамсей-Леві.

Chloé весна-літо 2018

Наташа, колишня права рука Ніколя Жеск'єра впродовж 15 років, поділилася, що насправді саме Chloé завжди була її першою любов'ю. "Я стартувала у моді доволі пізно, і Chloé був дійсно першим брендом, який я змогла по-справжньому зрозуміти. Все, що я люблю в Chloé, – це те, що цей одяг дуже демократичний і його легко збагнути. Вам не потрібно бути модною людиною, аби носити це", – сказала вона.

Реклама
Chloé весна-літо 2018

"Я спробувала зосередитися на фантазіях, які існують в моїй уяві щодо Chloé, при цьому мені потрібно було враховувати той факт, що історія Будинку дуже багата і вона змінювалася з усіма дизайнерами, які творили в Chloé", – пояснила вона. Надихаючись роботами і ескізами Карла Лагерфельда в шістдесяті, сімдесяті і дев'яності роки, Рамсей-Леві доручила індійському художнику прикрасити сукні з нової колекції фольклорними мотивами, які нагадували б дерево життя.

Chloé весна-літо 2018
Chloé весна-літо 2018

Вплив Стелли МакКартні в Будинку Chloé наприкінці 90-х років виразився у фігурках коней, розкиданих по оксамитових брючних костюмах.

Chloé весна-літо 2018

"Уся суть Chloé виражена в цій колекції – легкі зі змістом наряди, які однаково добре виглядають як на подіумі, так і в реальному житті", – підсумувала Наташа Рамсей-Леві.

Chloé весна-лето 2018
Chloé весна-літо 2018
Chloé весна-літо 2018

Весь показ можна подивитися тут.

Читайте також:

Тиждень моди в Парижі: Lemaire, Dries Van Noten і Maison Margiela

Перші образи прем'єрного показу Litkovskaya в Парижі

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.