До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Lake Studio влаштували театральний перформанс разом з Dakh Daughters

7-го жовтня в Київській майстерні театрального мистецтва "Сузір’я" відбулася презентація нової колекції бренду Lake Studio, яку організували як театральний перформанс. Спеціальним гостем події став колектив Dakh Daughters Band, який у межах колаборації з Lake Studio адаптував спектакль MAKE UP, що демонструє магію перевтілення звичайної жінки на діву за допомогою макіяжу й одягу.

А тим самим одягом якраз і стала нова колекція Lake Studio, присвячена стану спокою й безтурботності, які в наш нестабільний час перетворилися на справжню цінність. Називається колекція The CELL і відсилає до пошуку істинної гармонії, коли клітини тіла людини вібрують на одній частоті з клітинами природи.

Реклама

"Досконалість форм природи, спокій та умиротворення ми хотіли передати в колекції за допомогою крою, драпування, відтінків. Землисто-коричневий, бежево-сірий, глибокий синій і трав’янистий зелений з акцентною фуксією — всі кольори ніби вийшли з хвойного лісу, у глушині якого сховалося озеро з лататтям і квітчастими галявинами навколо. Силуети — прямі на контрасті з приталеними, що підкреслюють жіночність і жіночу основу", — каже Анастасія Рябоконь.

Головні речі колекції — вільні оверсайз-піджаки, костюми зі спідницями міді, асиметричні топи на одне плече й сукні-бюстьє. Серед єдиних декоративних елементів у загальному мінімалізмі колекції — драпування, мереживні вставки й вишивка. Вперше бренд використав у колекції твід кольору крему канолі з тонкою люрексовою ниткою. Принти — важлива частина естетики Lake Studio — цього сезону створила артілюстраторка Даша Ганненко, працям якої притаманна навмисна необережність обрисів, орнаментальність і симетрія зображень.

Анастасія Рябоконь та Олеся Кононова й далі розвивають лінійку прикрас. Для її створення дизайнерки використали незмінно актуальні натуральні перли, а також місячний камінь і камінь "котяче око", що відомі властивостями гармонізації енергії свого носія.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.