До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Лабораторія веселощів: колекція Off-White осінь-зима 2021/2022

Повернувшись із фатальної "відпустки" 2020 року, Вірджіл Абло заявив, що повністю змінив своє уявлення про те, у що повинен вирости його бренд Off-White: "Я приймаю 2020 рік близько до серця. Коли ми сиділи вдома і дивилися, як світ перевертається догори дригом, індустрія моди також починала трансформуватися відповідно до надій і бажань людей. Так що зараз усе серйозно: ми повертаємося і повинні демонструвати, що ми змінилися разом зі світом".

Off-White осень-зима 2021/2022Off-White осінь-зима 2021/2022
Off-White осень-зима 2021/2022Off-White осінь-зима 2021/2022

"Якщо пригадувати свої минулі роботи, думаю, що я виріс у найкоротші терміни. Я думаю, що нинішня робота це повстання проти молодої версії мене самого, сказав дизайнер напередодні шоу. Я взяв собі за мету зробити Off-White більш дорослим. Адже що означає бути молодим брендом на сьомому, восьмому році існування? Я засмучуюсь, якщо не відчуваю еволюції, і меседж стає одноманітним. Наразі ж я відчуваю, що світ змінився".

Реклама

Презентація його нової колекції напередодні Тижня високої моди не випадковість. Попри те, що це колекція прет-а-порте, Off-White знайшов піднесену форму, представивши ідеально скроєні костюми, елегантні пальта і вечірні сукні з набиванням на стегнах з піноматериалу. Абло одночасно представив жіночу і чоловічу лінії гендерна приналежність одягу ніколи не була проблемою для Абло і покоління, яке він очолює.

Off-White осень-зима 2021/2022Off-White осінь-зима 2021/2022
Off-White осень-зима 2021/2022Off-White осінь-зима 2021/2022

На чолі з Беллою Хадід у крихітній синій сукні-футлярі, на подіумі також з’явилися Хані Діжон, Альтон Мейсон, Джоан Смоллс, Ембер Валлетта і Джорджина Гренвілл. Абло продемонстрував надскладне і точне пошиття і новий підхід до айдентики Off-White. Безпомилково впізнаваний логотип бренду у вигляді хрестика зі стрілок глобально ідентифікований на толстовках Off-White на будь-якій вулиці представлений у мінімізованому вигляді в чорно-білому принті, щоб тепер конкурувати на рівні з лого будь-якого паризького модного Дому.

Off-White осень-зима 2021/2022Off-White осінь-зима 2021/2022

Не те щоб це означало, що Абло відмовився від того, звідки він прийшов як дизайнер, або від того, кого він привів із собою. Його прихильність до естетики архітектури та дизайну продуктів водночас проявляється в колірній палітрі, навіяній роботою Дітера Рамса для Braun, а також в інструментах, уміло вбудованих в аксесуари: алюмінієві ключі замість підборів або цвях, вбитий у пухку шкіряну сумку. Оновлений Off-White це радше початок нової ери.

Переглянути всю колекцію Off-White осінь-зима 2021/2022.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.