До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Крок до себе: колекція етносорочок OMELIA

Дизайнер Костянтин Омеля знає, як дати нове життя вінтажній сорочці. Але новою етноколекцією він дає ще й ковток свіжого повітря українським традиціям та спадщині. На створення цієї капсули Омелю надихнула тематика флористики в українських вишиванках і казкові тварини з картин художниці Марії Примаченко.

Реклама

Вся вишивка в колекції виконана вручну з бісеру, стеклярусу і кристалів зеленого, білого, блакитного, червоного, жовтого, помаранчевого і синього кольорів, притаманних українській природі та візуальним традиціям. Робота над деякими моделями триває до 100 робочих годин. "У новому дропі вінтажні та стокові сорочки отримали друге життя у вигляді вишиванок. Я дуже хотів би, щоб вишиванки OMELIA посіли особливе місце в гардеробі кожного власника. ЕТНО — це моє щире бажання плекати рідне культурне надбання", — розповідає дизайнер бренду Костянтин Омеля.

Доповненням етнодропу стали дві прикраси, які нагадують квіткові вінки. Прикраси виконані з бісеру вручну майстринями з команди OMELIA.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.