До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Серце свою волю має: Gunia Project випустили нову прикрасу

Цьогоріч Україна відзначає 32-у річницю незалежності, водночас продовжуючи виборювати її. Кожен робить все можливе для наближення вільного майбутнього, а зв‘язок з минулим додає наснаги та завзятості. З нагоди головного державного свята бренд Gunia Project розробив нову прикрасу зі срібла з позолотою, натхнену геральдикою козацтва. Це — ланцюжок з підвіскою у формі серця зі стрілами, доповнений місяцем та зіркою. Візуальні елементи відсилають до козацької епохи, що мала свою усталену символіку.

'Місяць — козаче сонце', йдеться у давній приказці. Зірка — символ звитяги та світла — була присутня на більшості родових і військових гербів. Серце зі стрілами позначало самовідданість та шляхетність. А схрещена зброя є ознакою готовності до бою та символом перемоги.

Реклама

"У прикрасі втілюється ідея тяглості українського воїнства. Вона присвячена, перш за все, нашим захисникам, а також усім українцям, котрі роблять свій внесок у боротьбу на своїх позиціях. Фраза з прислів‘я ‘Серце ні на що не вважає — свою волю має’ стала гаслом колекції, що супроводжує рух вперед", – розповідають Наталія Кменська та Марія Гаврилюк, засновниці бренду. 15% з продажу колекції буде переказано через офіційну фандрейзингову платформу UNITED24 на допомогу Збройним силам України.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.