До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Крістофер Бейлі покидає Burberry

Британський бренд Burberry оголосив про звільнення креативного директора Крістофера Бейлі, який створював колекції для нього протягом останніх 17 років. Покине Бейлі модний Будинок у 2018 році.

Кристофер Бейли

"Для мене було величезною честю працювати разом з такою прекрасною командою впродовж усіх цих років, розповідаючи разом з нею світу про Британію мовою моди. Це місце роботи дійсно надихає і мені складно було прийняти рішення про звільнення. Я вірю, що кращі часи Burberry ще попереду і компанія лише зміцнить свої позиції у рамках вже розробленої нами стратегії. Я хотів би подякувати всій команді Burberry, а також серу Джону Піса за віру в мене протягом цих років. Зараз я хочу зосередитися на власних проектах".

Реклама
Крістофер Бейлі

Нагадаємо, що останню, перед оголошенням про звільнення, колекцію для Burberry Крістофер Бейлі показав у вересні цього року на Тижні моди в Лондоні. На подіумі він поєднав принципи вуличної моди і одяг, знайомий з дитинства кожному британцеві – в'язані кардигани, тренчі, дощовики і светри, у яких можна пережити навіть найсуворішу зиму.

<b>BurberrySS18</b>

Також у цьому році Крістофер Бейлі здивував модну громадськість колаборацією з російським дизайнером Гошею Рубчинським – класична клітка Burberry ще ніколи не мала настільки зухвалий вигляд.

Читайте також:

Перша колекція Burberry для Net-a-Porter

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.