До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Портрет поколінь: колекція Celine весна-літо 2021

Модний дім Celine представив нову колекцію весна-літо 2021. Замість традиційного подіуму Еді Сліман провів шоу просто неба без глядачів. Моделі дефілювали на спортивному стадіоні "Луї II" в Монако, прикрашеному прапорами й емблемами Celine. "Цією колекцією Еді хоче показати через молодь і оптимізм надію в цей невизначений час" — ішлося в нотатках до показу.

Celine

За допомогою своєї нової колекції Сліман утілив модернізацію і рестайлінг буржуазних і консервативних кодів модного Дому. Дизайнер міркував про новий "портрет поколінь" і те, що цікаво французькому поколінню Z. Дівчина Celine завжди залишиться парижанкою, але з новою енергією — вона слухає музику в стилі реп і гіп-гоп, вибираючи комфорт і практичність. У колекції з’явилися сучасні поєднання штанів-джогерів зі шкіряними куртками, спортивні худі переплелися з елегантними твідовими жакетами, трикотажні шорти поєднувалися з діловими блейзерами, а романтичні сукні було доповнено бейсболками з логотипом Celine.

Реклама
Celine
Celine

Позачасові елементи модного Дому, як-от картатий жакет, що ідеально сидить на фігурі, сорочки та блузи з бантами, жіночні плісовані спідниці, гламурні сукні з лелітками й класична сумка Sulky, як і раніше залишилися в центрі уваги. Різниця полягає лише в проникливій ​​оцінці того, як нове покоління використовуватиме ці речі у своєму гардеробі. Сліман вважає, що дівчата вдягатимуть укорочені топи під картаті блейзери, накидатимуть спортивні бомбери поверх вільних блискучих суконь і поєднуватимуть спортивні штани зі шкіряними куртками. Високі підбори залишаться в минулому. На зміну туфлям прийде комфортне взуття — від балеток до кросівок, від черевиків-челсі до гумових чобіт.

Celine
Celine
Celine

Всю колекцію Celine весна-літо 2021 дивіться тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.