До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як створювали сукню Меган Маркл

"Для мене велика честь мати можливість працювати з Меган Маркл для такої значної події, – поділилася головний дизайнер Givenchy, Клер Вейт Келлер, – ми хотіли створити образ поза часом, який буде підкреслювати знакові коди Givenchy протягом довгих років, а також передасть сучасність через чіткі лінії і крій. Контрасною є ніжна краса квітів на фаті, яку ми зробили з особливим сенсом, адже на ній представники флори всіх 53 країн Співдружності ".

Фото: Instagram @givenchyofficial

Довжина фати, прикріпленої до старовинної діамантової тіари була п'ять метрів, її вручну вишивали шовковими нитками. Вишивальниці, які працювали над нею багато сотень годин, як по дзвінку мили руки кожні півгодини, щоб зберегти узор і шовковий тюль в ідеальному вигляді.

Реклама

Крім флори Співдружності, Меган Маркл вибрала і двох особистих фаворитів. Симетрично розташовані на передній частині фати, колоски пшениці символізують любов і благодійність. Дизайн весільних туфель був натхненний колекцією Haute Couture Givenchy весна-літо 2018, а зроблені вони були з шовку.

Фото: Instagram @givenchyofficial

До речі, туфлі маленьких подружок нареченої були створені улюбленим взуттєвим брендом Меган, Aquazurra, на кожній парі вказана дата і ім'я дівчинки. Це був подарунок нареченої, як і сукні кольору слонової кістки з тканини radzimir з подвійною шовковою стрічкою ззаду, також створені Клер Вейт Келлер і дизайнерами Будинку Givenchy. Вінки для крихітних супутниць церемонії зробила флорист Філіппа Креддок і використовувала для них ті ж квіти, що і для букета нареченої.

Фото: Instagram @givenchyofficial

Цікава деталь – Меган Маркл зробила пам'ятні подарунки і дорослим подружкам нареченої, а також герцогині Кембриджській. Для цього вона замовила шість золотих браслетів Zofia Day у ювеліра Лізетт Полні.

Фото: Instagram @givenchyofficial
Клер Вейт Келлер

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.