До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Карпатське натхнення: нова колекція Andre Tan

Карпати – місце сили для багатьох українців, яке надихає нас та наповнює енергією. Небайдужий до них і український дизайнер Андре Тан, котрий присвятив їм свою нову колекцію. Називається колекція "Подих" та з першого погляди переносить нас у цей мальовничий край.

Реклама

"Нова колекція підкреслює важливе почуття — вдячність. Бути вдячним: ЗСУ за можливість прокидатись зранку та наближати той самий "перший день після перемоги"; природі та всесвіту — за надихаючі ландшафти Карпат, просто за можливість перебувати в моменті, бути, творити і мріяти. І, звісно, любити себе", – розповідає дизайнер, який побудував колекцію на 12 образах, які легко комбінуються між собою. Так, в його карпатську капсулу увійшли лляні блузи з вишивкою, костюми-трійки кольору карпатських смерек, шовкові сукні та комбінезони.

Перші покупці разом із своїм замовленням отримають колекційні браслети, на яких зображені ластівки. Андре Тан називає їх "ластівками перемоги", адже ці птахи є знаковим елементом народного фольклору та споконвіків символізують весну та відродження. "Ця колекція — це моє чергове зізнання в коханні Україні. Я продовжую тут працювати та щодня бачу те, що мене розчулює та надихає одночасно: як українці допомагають один одному, тримаються разом, незважаючи ні на що. До колекції ми додали обмежену партію "ластівок": нехай ці амулети оберігають тебе, дають наснаги на кожен день і нагадують про те, як важливо перебувати в моменті, в резонансі з тим, що навколо теб", – додає дизайнер. Обличчям колекції стала модель Анна Андрес.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.