До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кара Делевінь створила колекцію сумок для Balmain

Британська акторка і модель Кара Делевінь є головною музою Олів'є Рустена і амбасадором французького модного Дому Balmain. Тепер Кара зробила крок на новий рівень: приєдналася до креативної команди Balmain як дизайнер лімітованої лінії сумок. Делевінь у колаборації з Рустеном створили три моделі сумок: Romeo, Twist і BBag.

Кара Делевінь для Balmain

Нові аксесуари виконані з чорної шкіри з яскравими металевими деталями у вигляді шипів і карабінів, які пов'язують естетику бренду Balmain з індивідуальним стилем Кари. Сумки легко трансформуються з вечірніх у повсякденні, якщо зняти або додати певні елементи. "Сумка – це дуже особистий аксесуар, – коментує Рустен. – Ви повинні розуміти ритм життя жінки, щоб зробити для неї ідеальну сумку".

Реклама
Кара Делевінь для Balmain
Balmain
Кара Делевінь для Balmain

Олів'є і Карі вдалося створити класичні моделі, які органічно впишуться в будь-який ритм життя. "Що мені подобається в сумках, які ми створили – це їхня універсальність. З ними можна піти як на роботу, так і поїхати на вечерю з друзями", – каже Делевінь. Офіційний запуск колекції супроводжуватиме серія відеофільмів за участю Делевінь.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.