До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Капсульна колекція сонцезахисних окулярів Off-White

Бренд Вірджіла Абло Off-White, перед показами якого відбувається справжнє стовпотворіння, представив капсульну колекцію сонцезахисних окулярів, яка створена спільно з Sunglass Hut.

Рекламна кампанія Off-White X Sunglass Hut

Абло часто об'єднується з іншими дизайнерами. У нього в портфоліо вже є спільна колекція взуття з Jimmy Choo, колаборації з Nike і Warby Parker, але в сегменті оптики дизайнер проявив себе вперше. "Для мене сонцезахисні окуляри – це невеликий аксесуар, який насправді грає велике значення – людина з його міццю може легко перетворити образ, а бренд – заявити про власну стилістику, підкреслити ДНК, – пояснює Абло свій інтерес до окулярів. – У цій колекції я хотів класичні форми зробити більш сучасними, щоби покупцеві не хотілося забути про ці окулярах в новому сезоні".

Реклама
Рекламна кампанія Off-White X Sunglass Hut

Створено колекцію в стилі унісекс. До неї ввійшло три моделі окулярів, в яких відчувається естетика ретро, завдяки масивним оправ, але форми при цьому лаконічні й акуратні. Вперше Вірджіл Абло показав їх на Тижні моди в Парижі, що завершився на початку березня.

Off-White осінь-зима 2018/2019
Off-White осінь-зима 2018/2019
Off-White осінь-зима 2018/2019

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.