До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Канни 2019: як створювали сукню Chanel для Пенелопи Крус

17 травня Пенелопа Крус з'явилася на червоній килимовій доріжці Каннського кінофестивалю з нагоди прем'єри фільму Педро Альмодовара "Біль і слава". Для події іспанка обрала сукню Chanel, натхненну кутюрною лінією сезону весна-літо 2019.

Пенелопа Крус на прем'єрі фільму "Біль і слава"

На прем'єрі фільму "Біль і слава" Пенелопа Крус піднялася сходами Палацу фестивалів у розкішній сукні Chanel. Вбрання акторки запозичене з колекції от-кутюр сезону весна-літо 2019, але представлене в кольорі, розробленому французьким брендом для особливого випадку. На виготовлення сукні знадобилося 400 годин роботи, 200 з яких пішло на ручний розпис в майстернях високої моди на вулиці Камбон у Парижі.

Реклама

Відомо, що в акторки і французького лейблу – тісні відносини: Карл Лагерфельд попросив Пенелопу Крус стати обличчям своєї круїзної колекції 2019 року під назвою La Pausa, а вже через кілька місяців акторка вийшла на подіум шоу осінь-зима 2019/2020, де представляли останні роботи Карла. Востаннє Пенелопа Крус вшанувала покійного дизайнера на червоній килимовій доріжці: "Я дуже зворушена тим, що вдягаю цю сукню, виготовлену на замовлення для прем'єри Педро Альмодовара "Біль і слава". Я бачила її на останньому кутюрному шоу Карла Лагерфельда в січні, вона була блідо-рожевого кольору. Разом з Вірджіні Віар, теперішньою директоркою бренду, ми вирішили зробити цю сукню темно-синього кольору, який я дуже люблю. Я завжди носила Chanel у важливі моменти мого життя. Каннський кінофестиваль є одним з найбільших кінофестивалів у світі, і я пишаюся тим, що представляю стрічку Педро Альмодовара в цій сукні, втіленні мрії і частині останньої колекції мого дорогого друга Карла Лагерфельда".

<b>пенелопа шанель</b>

За матеріалами vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.