До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як створювали весільну сукню Пріянки Чопри

1 грудня 2018 року акторка і володарка титулу "Міс світу" 2000 року, Пріянка Чопра вийшла заміж за американського музиканта Ніка Джонаса, з яким була заручена з травня 2018-го. Її вінчальну сукню з фатою довжиною понад 20 метрів створював Ральф Лорен. На нових відео, опублікованих в Instagram-акаунті бренду, можна побачити, як тривала робота над вбранням Пріянки.

Весілля Пріянки Чопри і Ніка Джонаса

На цю роботу у Ральфа Лорена пішло кілька місяців, а почалося все з затвердження ескізів самою нареченою. У підсумку, вдалась ніжна і романтична сукня, без бретелей, зате з великою кількістю ручної вишивки та дорогоцінним декором.

Реклама

Над сукнею працювали одночасно п'ятнадцять майстрів в Мумбаї (Індія), які вручну вишивали вбрання за допомогою різноманітних складних технік. Застосовували як вишивку найтоншою тасьмою, так і аплікації на тюлі та підкладці. В цілому, на роботу витратили 1826 годин ручної праці.

Квіткові мотиви, ключові в образі, прикрашені 32 000 перламутрових блискіток, 5600 намистин і 11 632 кристалами Swarovski. Передня частина сукні була застебнута на 135 атласних гудзиків. Нижня сукня без бретелей прикрашена більш ніж двома мільйонами перламутрових блискіток. Це зробили для того, щоб надати об'ємне мерехтіння всьому вигляду. 20-метрова вуаль Пріянки насправді складалася з двох окремих відрізів тюлю. Коротка частина закінчувалася на рівні пальців рук, довгу ж несли за нареченою шестеро людей.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.