До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як створювали сценічні вбрання Бейонсе для Coachella

Бейонсе – відома перфекціоністка, яка контролює кожну дрібницю і деталь своїх виступів. Не став винятком і фестиваль Coachella в Каліфорнії, хедлайнером якого співачка стала цього року. Особливе ставлення у артистки до сценічного вбрання – цього разу вона довірила його створити Олів'є Рустену, креативному директору Balmain.

Співпраця Рустена і Бейонсе почалася після останнього осінньо-зимового показу Balmain. Відразу після шоу до Олів'є підійшов стиліст співачки Марні Сенофонте і пояснив йому, що його клієнтка шукає дизайнера для створення індивідуальних нарядів для майбутніх виступів на Coachella. Бейонсе хотіла костюми в стилі мілітарі, а остання колекція Balmain, натхненна фільмом "Шалений Макс", але при цьому з нотами футуризму, стала ідеальною пропозицією для співачки.

Реклама

Природно, що королева Бі не стала б виходити на сцену в тому, що потім надійде в магазини, тому Рустен відправився працювати в Лос-Анджелес разом з Санафонте і командою Бейонсе. Разом вони створили всі наряди для її виступів та двохсот танцюристів, а також Келлі Роуленд і Мішель Вільямс, які знову возз'єдналися з Бейонсе для виконання хітів Destiny's Child.

Ескіз костюма Balmain для Бейонсе

У Рустена було всього декілька тижнів, щоб виконати це замовлення. Однак безсонні ночі окупили себе ефектним виглядом Бейонсе на фестивалі. Під час виступу вона приміряла кілька харизматичних і різнопланових образів: вбрання в золотисто-чорній гамі, натхненне культурою Єгипту; чорну куртку і комбінезон з голограмою; жовте худі з написом "BAE"; камуфляжну і сітчасту міні-сукні; топ, прикрашений гербом Бейонсе 2018 року, на якому зображені бджола, кулак, пантера і єгипетська богиня.

Ескіз костюма Balmain для Бейонсе

Незважаючи на те, що Олів'є Рустен вже працював з Бейонсе 2016 року, і співпрацював з вражаючим списком знаменитостей, в який входять Френк Оушен і Кім Кардаш'ян-Вест, він підкреслив, що цей досвід став для нього дуже інтимним. Дизайнер розповів, що проводив багато часу з Бейонсе і уважно слухав її побажання. Рустен також додав, що у Бейонсе дуже чітке уявлення про моду і її музику, вона сама розповідала йому про те, як освітлення повинно падати на одяг, а образи підкреслювати її пісні. Француз часто відвідував і репетиції, щоб переконатися, що одяг зручний для складної хореографії, і що кожна зміна в нарядах було точно і якісно виконаною.

Ескіз костюма Balmain для Бейонсе

В інтерв'ю американському Vogue Олів'є Рустен розповів, що вважає ці сценічні костюми гідними, щоб увійти в історію музики не тільки завдяки часу та обсягу роботи, витраченому на їх створення, а й відповідності з настроєм всього шоу.

Ескіз костюма Balmain для Бейонсе

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.