До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як минув показ круїзної колекції Max Mara в Берліні

Показувати круїзні колекції на виїзних локаціях стало хорошим тоном серед великих fashion-брендів. Christian Dior цього сезону їздили в Марракеш, Prada представили свою колекцію в Нью-Йорку, а Max Mara вирушили до Берліна.

Max Mara Resort 2020

Німецьку столицю вибрали не просто так. Цього року весь світ святкує 30-річний ювілей з моменту падіння Берлінської стіни, що ознаменувало не тільки возз'єднання Німеччини, але і відродження цього великого міста. "Берлін – це маяк для мистецтва, – розповідають у Max Mara. – А місцева архітектура є потужним джерелом натхнення для всіх творчих особистостей". Архітектурний крій завжди був однією з ключових особливостей дизайну Max Mara, а місце проведення шоу – музей Neues Museum – стало ідеальною локацією для показу нової колекції.

Реклама
Max Mara Resort 2020

У круїзній колекції Max Mara поєднали власні коди з атмосферою Берліна і спадщиною самого музею. Наприклад, використання металізованих ниток у колекції – це алюзія до стародавніх експонатів, що зберігаються в Neues Museum, а скульптурні прикраси, створені в колаборації з ювелірним дизайнером Римою Пачачі, натхненні берлінським золотим капелюхом, артефактом бронзового століття.

Max Mara Resort 2020
Max Mara Resort 2020
Max Mara Resort 2020
Max Mara Resort 2020

Костюми з підкресленими гострими плечима і широкими штанами – це вже вшанування акторки Марлен Дітріх і музиканта Девіда Боуї. Перша народилася тут, а другий провів у Берліні один з найкреативніших та найбільш плідних періодів свого життя.

Max Mara Resort 2020
Max Mara Resort 2020
Max Mara Resort 2020

Зіркою колекції сміливо можна назвати "берлінське пальто". Бездоганний крій, чистий алебастровий відтінок, підкреслені плечі і акуратно вшиті квіти — у його рисах водночас читається схиляння перед величною архітектурою міста і захоплення вишуканою порцеляною "Мейсен".

Max Mara Resort 2020
Max Mara Resort 2020
Max Mara Resort 2020

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.