До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ізабель Юппер стала першою в історії амбасадоркою Balenciaga

Французький модний Дім Balenciaga назвав перших у своїй історії амбасадорів бренду: Ізабель Юппер і PP Krit Amnuaydechkorn.

Ізабель Юппер, видатна французька актриса, є справжньою іконою у своїй галузі. Вона є рекордсменкою з найбільшою кількістю фільмів, зареєстрованих в офіційному конкурсі Каннського кінофестивалю, з резюме з понад 130 фільмів і телевізійних епізодів. Її талант приніс їй понад 100 великих відзнак і 11 нагород, закріпивши за нею місце однієї з найкращих виконавиць свого покоління.

Реклама

Юппер відома в усьому світі за свій інтелект і чуття на додаток до її акторських здібностей. Вона вважає моду формою мистецтва і щаслива бути частиною історії Balenciaga. Її стосунки з брендом почалися в липні 2021 року. Відтоді вона з’являлася в рекламних кампаніях бренду та відвідувала модні заходи.

Ще одним амбасадором Balenciaga є PP Krit Amnuaydechkorn, відомий актор, співак і модель з Таїланду. Він отримав міжнародне визнання завдяки своїм виступам у телевізійних шоу, а також завдяки своїй життєрадісній попмузиці. Його винятковий талант приніс йому кілька акторських нагород, у тому числі премію Asian Star Prize від Seoul International Drama Awards.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.