До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

INTERTOP представляє колекцію, створену у співпраці з "Мавка. Лісова пісня"

Український fashion-ритейлер INTERTOP випустив нову колекцію у співпраці з українським анімаційним фільмом "Мавка. Лісова пісня". Лінійка дитячого і дорослого одягу та аксесуарів складається з футболок, світшотів та шоперів з унікальним дизайном, натхненим мультфільмом.

Реклама

"Мавка. Лісова пісня" — найочікуваніший український анімаційний фільм останніх років за мотивами драми-феєрії Лесі Українки. Мультфільм просуває та популяризує українську культуру і спадщину на весь світ і привертає увагу дітей та дорослих до екологічних проблем через образи героїв. Відтепер ця світла історія дружби, кохання, сміливості та магії перенеслася на одяг та аксесуари із зображеннями ключових героїв: Мавки, Жабокиця, Чорної лелеки, Шустя, Гука та інших, а також рун і автентичних українських орнаментів.

"Колекція INTERTOP x MAVKA сприятиме поширенню нашої культури та мистецтва у світі, а також залученню нових шанувальників української анімації. Партнерство з "Мавкою" було дуже важливим для INTERTOP як для провідного українського fashion-ритейлера, адже підкреслює зв'язок компанії з національною культурою, нашу підтримку таких значущих дитячих проєктів та української мультиплікації", — коментує маркетинг-директорка INTERTOP Ukraine Марія Самплавська.

"Ми радіємо, що всесвіт "Мавки" виходить за межі мультфільму і дарує емоції вживу. Колекція INTERTOP x MAVKA неймовірно стильна. Ми вдячні команді INTERTOP за надзвичайну оперативність та залученість у проєкт. Щасливі працювати разом і впевнені в успіху колекції", — каже Тетяна Рубан, директорка Nerd agency, ліцензійної агенції FILM.UA Group.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.