До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Guzema Fine Jewelry представляють проєкт, присвячений українській мові та свободі нашого народу

Український ювелірний бренд Guzema Fine Jewelry представляє проєкт "МОЇ", покликаний популяризувати українську мову, розкрити її красу та дослідити важливість рідної мови як чинника об'єднання українців. У рамках "МОЇ" бренд презентує серію відео з українськими літературними та культурними діячами. Першими героїнями стали співачка Джамала та письменниця Любов Якимчук.

Символом проєкту став підвісок, у якому викарбувано літеру "Ї". Прикрасу присвячено саме їй, адже ця літера існує лише в українській абетці та символічно вважається знаком української свободи. Бренд об'єднує "Ї" кожного українця в спецпроєкті "МОЇ", щоб звернути увагу на красу та унікальність української мови, її витоки та історію, а також підкреслити єднальну силу мови для українців.

Реклама

Джамала
Джамала

Відеопроєкт "МОЇ" за участі українських письменників, громадських діячів та інших видатних особистостей має просвітницьку місію та триватиме декілька місяців. Тему української мови першою піднесла Джамала під час її підготовки до виступу у Львівському оперному театрі імені Соломії Крушельницької. У відео вона ділиться, наскільки важливою є мова для її сім'ї, а також розповідає про процес написання пісень українською.

У другому ролику письменниця Любов Якимчук, гуляючи вулицями улюбленого Подолу в Києві, розмірковує над висловом "розставити всі крапки над "і" та ділиться тим, яку роль відіграє мова під час роботи над творами.

Любов Якимчук
Любов Якимчук

"Мова для мене – це не просто інструмент спілкування, це дещо глибше. Мені подобається, як звучить мій голос і тембр українською. Я відчуваю себе більш лагідною і жіночною, коли говорю рідною мовою. Крім усього, моя улюблена поезія – це твори, написані українською. Я вважаю, що вони дійсно особливі, вони можуть смикнути за найтонші нитки душі", — коментує дизайнерка Валерія Гузема.

Підвісок створений з білого та жовтого золота 585-ї проби.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.