До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

МОЇ: нова колекція прикрас Guzema Fine Jewelry

Тонкі лінії та крапки, викарбувані у золотих виробах Guzema Fine Jewelry, – уособлення краси та унікальності української мови у формі літери Ї. Бренд презентує кампейн колекції "МОЇ" та розповідає про історію створення прикрас.

Реклама

Капсула "МОЇ" була випущена на початку 2023 року разом із однойменним відеопроєктом, що покликаний звернути увагу на важливість мови в нашому суспільстві. Бренд долучив потужних з точки зору впливу на культурну та літературну сфери інфлюеєнсерів, аби вони поділилися власними історіями, пов’язаними з українською мовою.

Ідея створення колекції з літерою Ї зародилася на девʼятому місяці повномасштабного вторгнення. Кожна прикраса капсули розкриває мову власним шляхом та символізмом: наприклад, підвіска та пін дещо нагадують лезо, що користувалося популярнюстю в минулому столітті, – це підкреслює гостроту українського мовлення. Вироби з діамантами наголошують на яскравості та багатогранності мови, а "Ї", викарбувана у каблучці "МОЇ", – це про субтильність української, адже вона просто може зникнути, якщо ми не передаватимемо її наступним поколінням.

Guzema Fine Jewelry переконані, що прикраса з літерою Ї, – своєрідний оберіг, який захищає українську культуру. Мова — це національний код, який потрібно зберігати та передавати нащадкам. Саме тому, зашиваючи цей код у свої вироби, творці з індустрії моди стають важливою складовою історико-культурного процесу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.