До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Серцебиття: капсульна колекція ZHILYOVA до Дня закоханих

"Кохання – одне з наймогутніших джерел сили", – впевнена дизайнерка Валерія Жильова, яка напередодні Дня закоханих представила капсульну колекцію білизни HEARTBEAT.

Реклама

Ця колекція стала для бренду маніфестом чистого й сильного почуття любові до себе і до інших. Від самого початку існування ZHILYOVA транслює меседж любові до себе — однієї з головних потреб кожної жінки, яка розкривається через прийняття себе, свого тіла, своєї індивідуальності, особливих якостей та рис. Відчуття, що змушує серце битися швидше. День закоханих — чергове нагадування про любов до себе, яка є однією зі складових колекції "HEARTBEAT".

Кольором колекції є класичний червоний, який в поєднанні з високоякісними матеріалами та притаманними бренду унікальними деталями оздоблення, надає білизні витонченого силуету. Особливою ноткою капсули стали пестіси, надруковані на 3D-принтері. Ними можна доповнювати білизну ZHILYOVA або ж носити їх окремо. Капсула містить шість комплектів білизни. Також бренд інтригує, що HEARTBEAT – це своєрідний тизер основної колекції CHAOS THEORY, яка буде незабаром представлена широкому загалу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.