До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Натхненні геометрією: колекція Fabiana Filippi весна-літо 2023

Італійський бренд Fabiana Filippi представляє колекцію сезону весна-літо 2023.

Реклама

Цього сезону жінка Fabiana Filippi живе в особистому царстві. Все, що її оточує, є свідченням її стилю, відображенням її мислення та її естетики. Історія колекції побудована навколо сучасної архітектури серед зелених пагорбів. Бетон, цегла, земля та вода, у якій відображаються небо та навколишній ландшафт, — це елементи гри. Вони стали невіддільною частиною оповіді, вірної філософії бренду.

Геометричні форми та пропорції яскравих предметів колекції перетворюють та переосмислюють жіночий силует. Мінімалістичні структурні елементи одягу відображають разючу простоту архітектурного середовища. Штанні костюми з двох частин представлені в найчистішому білому кольорі, тоді як сукні мають яскравий колір фуксії, зелених водоростей і жовтої мімози. Окрім того, в колекцію увійшли найактуальніші речі сезону, як от широкі джинси, максіспідниці, лайнери та лаконічні позачасові топи.

Вечірні вбрання прикрашає вишукане плісирування, драпірування та елементи на зав'язках. Трикотажні вироби виготовляються з найкращої та найм’якшої пряжі.

Нова колекція бренду сезону весна-літо 2023 представлена в столичному бутику Fabiana Filippi на третьому поверсі ТЦ "Мандарин Плаза". Телефон: +380 67 486 95 35.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.