КУПИТИ КВИТКИ

Епоха супермоделей: колекція Versace весна-літо 2024

Донателла Версаче повернулася додому після кількох сезонів показів за кордоном — на Тижні моди у Мілані вона продемонструвала свіжу та наснажну колекцію, натхнену архівами Versace, а саме сезоном осінь-зима 1995/1996, над яким працював ще її брат Джанні. "Мені здалося, що це має сучасний вигляд", – сказала вона перед показом. Їй не здалося — наповнена пастельними кольорами та жіночними силуетами, колекція точно знайде свого покупця.

Versace весна-літо 2024
Versace весна-літо 2024

Реклама.

Колекція весна-літо 2024 стала втіленням дев'яностих, але сучасним і зрозумілим для молодого покоління, для яких події майже 30-річної давнини — вже історія. Але цю історію їм хочеться вивчати та приміряти на себе, особливо після виходу документального фільму "Супермоделі". Версаче добре відчуває, що треба покупцю і як використовувати архіви бренду — довжину міні, приємні оку відтінки, які мають класний вигляд і в реальному житті, і в інстаграмі, впізнавані аксесуари та супермоделі на подіумі. Відкрила шоу одна з найупізнаваніших моделей сьогодення — Кендалл Дженнер, а у фіналі шоу глядачі побачили саму Клаудію Шиффер. Вихід останньої був особливо символічним — тисячі фанатів у соціальних мережах обурювалися, чому її не включили до списку героїнь шоу на Apple TV і чому її не було на обкладинках Vogue, присвячених епосі супермоделей.

Найвиразнішою відмінністю між сучасною естетикою Versace і брендом зразка 1990-х стало розуміння слова "одягнений". Якщо майже 30 років тому на подіумі глядачі обов'язково спостерігали мінімум десяток вечірніх суконь, то тепер головну ставку було зроблено на розслаблені шовкові двійки у піжамному стилі, мікрошорти, а також святковий денім, прикрашений перлами та кристалами. Сукні, природно, теж були, але вони тепер не обмежують рухів — у них зручно жити і почуватися супермоделлю щодня.

Подивитися весь показ Versace весна-літо 2024.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.