До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Казковий ліс: осіння капсульна колекція Lake Studio

Нова капсульна колекція Lake Studio натхненна красою осіннього лісу. Це – історія, яка продовжує естетику осінньо-зимової й весняно-літньої колекції бренду: її героїня – лісова німфа, дріада. У кожному елементі вгадуються референси до лісової тематики: відтінки деревної кори, листя, сизого моху та хвої, а по класичних для Lake Studio сукнях-халатах плетуться лози та квіти міфічних рослин. Цей прийом дизайнерський дует Анастасії Рябоконь та Олесі Кононової взяли з осінньої колекції Mysterious Lake, натхненної манускриптом Войнича, та на цей раз рослини – плід їхньої власної уяви.

Enchanted Forest, Lake Studio

У колекції представлені три халати, прикрашені флористичною вишивкою: дизайнери зізнаються, що настільки складно декороване вбрання в їхній колекції з'являються вперше. Enchanted Forest є квінтесенцією улюблених прийомів та основних елементів ДНК бренду: в ній – шовкові міді-сукні та сукні з коричневого оксамиту, жакардове пальто та моделі з шовку й вовни, прикрашені хутряними вставками, а також – шуба зі штучного хутра. Кожна модель в колекції представлена в єдиному екземплярі.

Реклама

<b>lake lake</b>

Читайте також:

На вулицях Парижа: зйомка Poustovit весна-літо 2018

Сімейний альбом: рекламна кампанія Erdem x H&M

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.