До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джорджіо Армані пожертвував 1,25 млн євро на боротьбу проти коронавірусу в Італії

Італія — ​​країна, яка найбільше постраждала від коронавірусу в Європі. Нині на карантині перебуває 16 млн осіб, кількість діагностованих випадків становить понад 9000 станом на неділю, а загальна кількість смертей сягнула 463. Громадські місця й музеї закрито, заборонено пересування країною. З огляду на ці трагічні події дизайнер Джорджіо Армані пожертвував 1,25 млн євро для боротьби проти спалаху вірусу.

Джорджіо Армані

Щедру пожертву дизайнер зробив чотирьом різним лікарням країни (три в Мілані), а також Protezione Civile (Департамент цивільного захисту, який є національним органом в Італії, що працює в галузі прогнозування, запобігання та подолання наслідків надзвичайних ситуацій).

Реклама

Керівник регіонального підрозділу з реагування на кризу в Ломбардії Антоніо Пезенті раніше заявив, що система охорони здоров’я в регіоні "перебуває за крок від колапсу" у міру того, як виникає все більше випадків, що підсилює тиск на інфраструктуру системи охорони здоров’я.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.