До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джейн Фонда створила колекцію спортивного одягу

81-річна акторка, активіста і гуру фітнесу, Джейн Фонда представила лінію спортивного одягу спільно з компанією Evine Live Inc.

До колекції увійшли 25 предметів одягу, зокрема футболки, спортивні бюстгальтери, легінси і майки. Лінія варіюється від футболок з бавовни і трикотажу з фразами для натхнення (40 доларів) до топів з відкритими плечима з суміші бавовни і спандекса, прикрашених різними візерунками, включно з леопардовим принтом (85 доларів).

Реклама

Відомо, що Джейн Фонда особисто брала участь у розробці кожного предмета колекції, щоб гарантувати якість, функціональність і стильний вигляд. У 1980-х роках, у межах збору коштів для однієї зі своїх кампаній, акторка випустила відеосерію своїх тренувань, яку продали тиражем більше 17 мільйонів екземплярів.

"Я хотіла створити лінію, яка була б веселою, комфортною, а дизайн міг би залишатися позачасовим. Для мене також дуже важливо, щоб лінія була доступною кожному, як за ціною, так і за розміром", – сказала Фонда.

Ходять чутки, що співпраця, яка поки виражена у колекції одягу, може в підсумку розширитися і охопити товари для здоров'я і харчування, а також обладнання для фітнесу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.