До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Двоє нас: рекламна кампанія Label One з Машею Єфросініною

Український бренд Label One представив першу рекламну кампанію, обличчям якої стала телеведуча Маша Єфросініна. В об'єктиві фотографа Діми Ромаса Єфросініна приміряла одразу дві ролі – жіночу та чоловічу.

Оксана Берг, дизайнер Label One, про таке перевтілення розповідає: "Нова колекція натхненна Азією, її традиціями, філософією та пристрастю до перевтілень. У цьому сезоні ми вперше зробили чоловічу лінію і тому я запропонувала Маші приміряти одразу два образи – жіночий і чоловічий". Сама Єфросініна зізнається, що дуже любить експерименти і повністю довірилася Берг: "Я розуміла, що ніхто не буде мені клеїти вуса і голити налисо, тому просто розслабилася і насолоджувалася процесом зйомки".

Реклама

У кадрі телеведуча приміряла кілька образів в чорно-білих тонах, розбавляли які яскраво-червоні відтінки. Сама Єфросініна своїм фаворитом називає картате плаття c фігурним декольте, підкресленою талією і спідницею довжини міді.

Читайте також:

Близость противоположностей: новая коллекция Label One

Девушки Питера Уира: лукбук Elena Reva весна-лето 2018

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.