До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Документальний фільм про Олів'є Рустена

Документальний фільм, присвячений життю 32-річного креативного директора Balmain, Олів'є Рустена, покажуть на початку 2019 року. Режисером проекту став Метт Тірнавер, відомий фільмами "Валентино: Останній імператор" і "Studio 54".

Фільм розповість історію Рустена: з дитинства в прийомній сім'ї в Бордо до його успіху в світі моди. "Це буде неймовірний меседж. Документальний фільм про моє життя, коли мені всього лише трохи за тридцять – здається чимось нереальним. Мені це чимось нагадує той момент в житті, коли я робив колаборації з H&M на основі ДНК Balmain, будучи в Будинку всього чотири з половиною роки. Зараз в Balmain я вже вісім років, але це не зрівняється з досвідом Валентино Гаравані або П'єра Кардена. Проте, думаю, що людям буде цікаво подивитися фільм", – розповідає Рустен.

Реклама

"Спочатку я був дитиною в Balmain, а тепер Balmain – моя дитина. Я відчуваю, що моє життя схоже на парадокс моди: я усиновлений, я прийшов з дитячого будинку, і я хочу показати людям, що мрії можуть збуватися, мені хочеться показати приклад і сказати, що якщо ви вірите в себе, і ви вірите в мрію, то все може збутися".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.