До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

До прайд-місяця FROLOV запускає колаборацію з першим в Україні ЛҐБТІК+ кінофестивалем "Сонячний зайчик"

Український бренд FROLOV став офіційним партером "Сонячного зайчика" (SUNNY BUNNY), першого українського кінофестивалю ЛҐБТІК+ тематики, що пройде 22–28 червня в Києві.

Протягом 20 років "Сонячний зайчик" був ЛҐБТІК+ програмою Київського міжнародного кінофестивалю "Молодість". Відтепер він стає окремим масштабним та першим в Україні ЛҐБТІК+ кінофестивалем.

Реклама

В межах партнерства FROLOV випустить два особливі дизайни сердець на футболках FROLOVHEART. Одне серце створене у кольорах ЛҐБТІК+ прапору, а інше матиме дзеркальний ефект. Весь прибуток від їх продажу буде передано на підтримку та розвиток кінофестивалю.

<b>frolov pride white</b>

Також бренд готує окремий аксесуар — це дзеркальні "пальчики", вперше випущені до 20-річчя програми SUNNY BUNNY. Цьогоріч пускати власні сонячні зайчики можна буде в пальчиках з оновленими кольорами.

"Ми співпрацювали з "Сонячним зайчиком" в межах "Молодості" у 2021 році й щасливі анонсувати наше партнерство саме на початку прайд-місяця. Для нас надважливо підтримувати дискурс про права людини, і ми пишаємося, що в Україні тепер є власний ЛҐБТІК+ кінофестиваль, який ми підтримуємо", — каже Іван Фролов.

<b>frolov pride black</b>

Придбати речі з колаборації можна в ЦУМі, на сайті frolov.fr і безпосередньо на кінофестивалі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.