До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Динамічні інсталяції: колекція PASKAL Pre-Spring 2022

PASKAL представляють нову передвесняну колекцію 2022. На її створення вплинули два чинники: знайомство дизайнерки Юлії Паскаль зі скульптором динамічних інсталяцій Васею Дмитруком і відвідини його майстерні на судноремонтному заводі Одеського порту — занедбаної фабрики, яка в процесі ревіталізації стала художнім центром для багатьох візуальних художників.

Сьогодні одеська покинута фабрика відома як СРЗ-1. Неповторна атмосфера цього простору й перетин моди з мистецтвом віддзеркалюються в заломленнях у формі ромба й серця — наскрізних елементах, якими сповнена нова колекція бренду.

Реклама

Ромб з внутрішніми діагоналями — найміцніша конструкція: таку форму використовували для будівництва мостів. Втілюючи силу й стійкість, ця фігура була особливо важливою і в давні часи, коли шамани грали на бубні, що в перекладі з грецької називається ромбом — провідним інструментом, основою, яка задає ритм. Інсталяції Васі Дмитрука — динамічні, як і вирізані на лазерному каті ромби й серця, закріплені на спідницях і сукнях, що перебувають у постійному русі.

Поєднання сили ромба й м’якості сердець для Юлії Паскаль — це золота середина й контраст водночас. Ці дві характерні цінності й знайшли своє уособлення в новій передвесняній колекції бренду PASKAL.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.