До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Демна підтримав Україну: він став амбасадором UNITED24

Демна, креативний директор Balenciaga, став амбасадором фандрейзингової платформи UNITED24 за напрямом "Відбудова України" для допомоги тимчасово переміщеним особам.

Реклама

На підтримку платформи, що сприяє ефективному розподіленню пожертв, створено спеціальні світшоти. 100% прибутку з їхнього продажу буде переказано на напрям "Відбудова України". Благодійні світшоти стануть доступними для замовлення з 28 липня 2022 року ексклюзивно на united24-demna.balenciaga.com.

Президент Володимир Зеленський особисто подякував за рішучість у підтримці України, яку креативний директор та Дім моди висловили під час показу Balenciaga осінь-зима 2022/23 в Парижі, коли Демна поділився з гостями власним досвідом біженця.

"Дякую за вашу підтримку, вона дуже цінна, — сказав Володимир Зеленський. — Вкрай важливо утримувати увагу світу на Україні, щоб допомогти відбудувати нашу країну".

Для Демни рішення стати послом U24 пов’язане з особистою історією, оскільки він пережив травму біженця. "Маю за честь стати амбасадором UNITED24, — відповів він. — Я дуже добре знаю і відчуваю біль, який переживають українці. Я багато думав, як можу допомогти Україні та всім біженцям, які хочуть повернутися додому. Ось чому я вирішив зосередитися на гуманітарному напрямі „Відбудова України". А спеціальний світшот, який ми створили в Balenciaga, стане своєрідним повідомленням про підтримку України".

Про напрямок UNITED24 "Відбудова України"

Напрям "Відбудова України" зосереджений на зборі коштів для відновлення об’єктів критичної інфраструктури, а саме доріг, мостів, шкіл і лікарень, що робить можливим повернення українців до своїх домівок, які вони вимушено залишили.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.