До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дарія Вербова — зірка нової рекламної кампанії Gucci High Jewelry

Gucci представляють нову главу історії, присвячену колекції високого ювелірного мистецтва свідчення унікальної майстерності, артистизму й уваги до деталей.

Реклама

Розповідь розгортається через портрети Дарії Вербової, канадської топмоделі українського походження, зняті Девідом Сімсом у Лос-Анджелесі. У кампанії представлені твори з лінійки GucciAllegoria — останньої колекції високих ювелірних виробів бренду, що відображає перетворення природи через невпинну зміну пір року.

Колекція GucciAllegoria звеличує ефемерну красу природи, заграє з античними каменями й еклектичними огранюваннями. Унікальний дизайн прикрас проливає світло на безліч дорогоцінних каменів у сміливих багатих тонах. На кадрах Дарія Вербова носить намисто та браслет із жовтого золота з жовтим сапфіром, турмалінами та діамантами, а також сережки з білого золота з турмалінами, смарагдами та діамантами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.