До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Chanel оголосили карантин на фабриках у Франції, Італії та Швейцарії

Через пандемію коронавірусу модний Дім Chanel вирішив ужити застережних заходів. Компанія оголосила про закриття деяких виробництв на території Європи терміном на два тижні. Йдеться про фабрики у Франції, Італії та Швейцарії. На час карантину на виробництві Сhanel бренд не припинятиме виплачувати повні зарплати всім працівникам компанії.

"Відповідно до останніх розпоряджень уряду ми ухвалили рішення закрити всі свої виробничі майданчики у Франції, Італії та Швейцарії, а також зупинити випуск нових колекцій Haute Couture, prêt-a-porter і ювелірних виробів. Це рішення ухвалено задля збереження громадського здоров’я, турботи про безпеку й добробут наших працівників і клієнтів", — повідомили представники бренду.

Реклама

Крім Chanel, свої виробництва закрило багато брендів. Так, наприклад, Hermès оголосили карантин на 42 виробничих підприємствах у Франції, за винятком заводу, розміщеного у Водрей Джоріон, що спеціалізується на виробництві парфумерії й тепер вироблятиме антибактеріальні спреї. На фабриках, які випускають парфумерію для брендів Christian Dior, Givenchy і Guerlain, ужито такі ж заходи з боротьби проти коронавірусу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.