До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тільки колір: Carolina Herrera весна-літо 2018

Показ весняно-літньої колекції Carolina Herrera пройшов у Музеї сучасного мистецтва, немов анонсуючи виставку під назвою "Предмети: це модна сучасність?", яка відкривається на початку жовтня. Тим не менш, Кароліна Еррера чітко дала зрозуміти, що вона не створює одяг, побудований на натхненні художніми творами: "Я не буду сукню, що базується на картині. Тільки колір, – сказала вона, – і це справедливо.У мене багато юних клієнтів. У меня є молоді доньки, і я знаю, чого вони хочуть", – підсумувала Еррера.

Carolina Herrera весна-літо 2018
Carolina Herrera весна-літо 2018

Кольору й справді було багато. Лавандовий, шафрановий, сицилійський апельсин, яєчний жовток, фіалковий і небесно-блакитний – шифон, бавовна й денім змішалися в ідеальних нарядах для довгого вікенду в Майямі чи на Лонг-Айленді. Вся колекція очікувано надзвичайно жіночна й гіперболізовано чуттєва. "Я зробила об'ємні плечі, крихітну талію і створила багато руху в спідниці", – так описувала колекцію дизайнерка після показу. До речі, взуття для показу створювалося в співпраці з Manolo Blahnik.

Реклама
Carolina Herrera весна-літо 2018
Carolina Herrera весна-лето 2018
Carolina Herrera весна-літо 2018

Весь показ можна подивитися тут.

Читайте також:

Гості з майбутнього: футуризм у нових колекціях

Анджеліна Джолі на прем'єрі фільму в Торонто

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.