До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Анджеліна Джолі на прем'єрі фільму в Торонто

11 вересня Анджеліна Джолі вийшла на червону доріжку кінофестивалю в Торонто, де представила фільм "Спочатку вони вбили мого батька" про громадянську війну в Камбоджі. Картина знята за однойменною книгою камбоджійської письменниці Лун Ун, з якою Джолі познайомилася в 2002 році під час своєї першої благодійної місії в Камбоджі.

"Я ніколи не хотіла стати просто режисером – у першу чергу я хотіла розширити свій світогляд, – каже Джолі. – Сила нашого світу в розмаїтті: я люблю вивчати культуру різних народів й працювати з людьми з усього світу. У своїй гуманітарній роботі я цим і займаюся, звичайні люди стають моїми героями, які вчать мене бути кращою. І якщо я зможу оживити їхні життєві історії в кіно, моя місія буде виконана".

Реклама

На прем'єрі актриса з'явилася в чорній асиметричній сукні британського бренду Ralph & Russo. У Торонто Анджеліну супроводжували її шестеро дітей: Меддокс, Пакс, Захарія, Шайло, Вів'єн і Нокс.

Анджеліна Джолі з синами

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.