До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Black Drop: український бренд BOBKOVA представив новорічну колекцію

Після низки карантинів ми повертаємося до вечірок, гучних компаній, блиску стразів і бризок ігристого. Спеціально для яскравої зустрічі Нового року та Різдвяних свят український бренд BOBKOVA створив колекцію під назвою BLACK DROP.

BOBKOVA BLACK DROPBOBKOVA BLACK DROP

Новим обличчям BOBKOVA стала Катя Любчик, власниця ресторану Kritikos та представниця бренду Zielinski & Rozen в Україні.

Реклама
BOBKOVA BLACK DROPBOBKOVA BLACK DROP

"Ми й далі формуємо галерею образів, і наша нова героїня — успішна business woman Катя Любчик. Її спосіб життя, соціальна позиція й стиль надихнули нашу команду на цей кампейн, — каже Христина Бобкова, — але як ми були збентежені її працездатністю, щирістю й легкістю! Як може така витончена дівчина бути водночас сильною і м’якою? У ній поєднуються природний аристократизм, чіткість у життєвому графіку й бажання творити навколо себе красу. Катя — одна з найяскравіших і найгармонійніших героїнь BOBKOVA!"

BOBKOVA BLACK DROP
BOBKOVA BLACK DROPBOBKOVA BLACK DROP

Новорічні свята BOBKOVA пропонує зустрічати в чорному, доповнюючи образ золотом і кристалами. У новому дропі бренду представлені чорні речі з натурального шовку, що легко комбінуються одна з одною. Вільні штани чоловічого крою можуть поєднуватися із сукнею-сорочкою oversise або зі спідницею-плісе чи топом. Сукні-трансформери стають бестселером бренду. За допомогою шнура можна легко змінювати глибину викоту й об’єм, відкриваючи плечі або створюючи драпування. Сукню-кейп можна носити й приталювати безліччю способів. І нарешті — шовковий пояс-кушак дає змогу регулювати висоту талії або перетворити пояс на справжній корсет!

BOBKOVA BLACK DROPBOBKOVA BLACK DROP
BOBKOVA BLACK DROPBOBKOVA BLACK DROP

Знімні бретельки на топах і сарафанах — цей прийом бренд BOBKOVA використав у колекції весна-літо 2022.Також у дропі з’явилася класична модель сережок BOBKOVA в новій інтерпретації — з натуральними чорними агатами й натуральним камінням "тигрове око".

BOBKOVA BLACK DROPBOBKOVA BLACK DROP

"Я давно підтримую українських дизайнерів, тому охоче пристала на пропозицію стати обличчям BOBKOVA в цій колекції, — каже Катя Любчик, — під час знімання на мене справили приємне враження і сам одяг, і професійна робота команди. Особливо хочу відзначити високу якість крою, тканин, пошиття, а ще я звернула увагу на аксесуари в цій капсулі!"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.