До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бренд Bevza запускає дитячу лінію одягу

Бренд BEVZA народився 2006 року і за цей час став одним із найбільш упізнаваних представників української моди у світі. Вже кілька сезонів поспіль Світлана Бевза показує колекції на Тижні моди в Нью-Йорку, а серед прихильниць її мінімалістичних вбрань є Дакота Джонсон і Кріссі Тейген. 2019 року бренд додав ще один важливий пункт у свою історію – запуск дитячої лінії одягу.

Світлана Бевза з донькою Анною

Світлана Бевза розповідає, що головним її мотиватором стала донька Анна, яка народилася минулої весни. "Хороший смак виховується з раннього дитинства. Справжня естетика передається від матері. І будь-якій маленькій дівчинці приємно мати таку ж річ, як у гардеробі її матері, – розповідає дизайнер. – Тому, на честь першого дня народження Анни, бренд BEVZA вперше в історії представить дитячу версію дорослої колекції".

Реклама
Оригінальна і міні-версії сукні BEVZA

Колекція дитячого одягу – це не спеціально розроблений одяг для дівчаток, а зменшені версії дорослих речей з колекції весна-літо 2019, які доступні в широкій розмірній сітці – від 2 до 10 років.

<b>BEVZA_MiniME</b>

"При розробці цієї колекції я не тільки думала про те, що кожна дівчинка хоче хоче мати вигляд як її мама, носити такі ж сукні, а й про екологічну складову, – продовжує Бевза. – Ми використовуємо тканини найвищої якості, і як би ми не старалися, у нас часто залишаються рештки, яких не вистачає на повнорозмірну річ, але їх буде більш ніж достатньо для дитини. Такий підхід розумного споживання вчить і наших дітей ощадливо використовувати ресурси".

Відбулася презентація дитячої колекції BEVZA в бутику Milk Kids, який якраз і спеціалізується на одязі для міні-модників. На святі, яке збіглося з першим днем народження Анни, маленькі гості могли приміряти вподобані образи і дати їм оцінку. "Мені було дуже цікаво подивитися, що ж виберуть саме малятка, а не їх мами, – додає Бевза. – Я отримала неймовірний досвід у роботі над цією колекцією і точно продовжу створювати міні-версії хітів BEVZA і далі".

<b>Bevza_Party</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.