До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Більярд, ігрові автомати і фіш-енд-чіпс: презентація бренду Алекси Чанг в Києві

Вчора київський магазин Helen Marlen Mandarin перетворився в британський паб. Більярдний стіл, ігрові автомати, розливне пиво, фіш-енд-чіпс і треки гурту Oasis – Алекса Чанг приїхала до Києва представляти власний бренд одягу. Улюблениця всіх молодих дівчат, які люблять моду, модель, ведуча популярного шоу на MTV, редактор Vogue UK, рік тому представила першу колекцію однойменної марки. Головним завданням для себе Алекса ставила "створення одягу, який захочеться носити".

<b>alexa42</b>

Реклама


У колекціях ALEXACHUNG багато деніму, класичних футболок з іронічними написами, об'ємних комбінезонів і романтичних суконь, які Алекса пропонує носити з черевиками з грубою тракторною підошвою. Саме так вона і вдягнулася вчора – в сорочку з рюшами, джинси Levi's і черевики ALEXACHUNG – романтичний і гранжевий мікс. Саме за подібні комбінації модні інсайдери люблять стиль самої Алекси: інтелектуальна простота, ретро-цитати, контрасти і дещиця гумору. Над створенням моделей в ролі креативного директора Чанг працює разом з командою з шести дизайнерів. Колекції ALEXACHUNG вже продаються в 15 країнах.

Алекса Чанг

Весняно-літня колекція, представлена в Helen Marlen Mandarin, отримала назву Fantastic і була натхненна героями музичної сцени 90-х. До неї увійшли вельветові костюми, комбінезони з деніму, котонові сорочки з оборками та взуття на тракторній підошві. Поки більшість речей колекції вже мають статус sold out, модний Київ зустрівся з британською іконою стилю, танцював під її DJ-set, а стиліст Євген Примаченко навіть зіграв з Алексой в більярд.

<b>alexa 222 42</b>

Фотограф: Марія Павлюк

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.