До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Белла Гадід, Хлоя Севіньї та Megan Thee Stallion у новому кампейні Mugler

Креативний директор Mugler Кейсі Кадволладер завершив свою трилогію неймовірних віртуальних шоу з колекцією Mugler весна-літо 2022. У зніманнях нового відео, що його зрежисував Torso Solutions, взяв участь зірковий склад моделей, серед яких Megan Thee Stallion, Белла Гадід, Хлоя Севіньї та ікони 1990-х Ембер Валлетта та Шалом Гарлоу.

Упродовж усього короткометражного фільму Mugler віддає данину екстравагантним шоу покійного засновника бренду Манфреда Тьєррі Мюглера за допомогою сюрреалістичних декорацій та неординарного одягу.

Реклама

Моделі з’явилися у відео в найупізнаваніших предметах одягу Mugler – обтислих комбінезонах, які за допомогою крою створюють ефект ілюзії голого тіла, корсетах з латексними бюстами, укорочених блейзерах з вирізами.

Новий мініфільм Mugler покликається на минуле, сьогодення та майбутнє з участю легенд 1990-х, зірок сьогодення та майбутніх облич моди. У такий спосіб бренд демонструє свою позачасовість та культовість. Кадволладер чудово працює зі спадщиною Манфреда — йому, безперечно, вдається робити все, що стосується Mugler, видовищним і феєричним, як це колись робив сам Тьєррі Мюглер.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.